office@pkf.rs | 011 3018 445
Računovodstvene usluge

Računovodstvo

Vi vodite biznis, računovodstvo prepustite nama


Zašto računovođa?

Iza svakog uspešnog posla stoji veliki preduzetnik. Ali iza njega ćete obično pronaći stručnog računovođu. Računovođa pomaže preduzeću da zadrži potpunu kontrolu nad svojim finansijama, svodeći poreze i druge troškove na minimum. Ljudi sa talentom za biznis kao Vi obično nemaju znanje, motivaciju i vreme za vođenje poslovnih knjiga.

Zbog toga je potrebno angažovati stručnjaka koji će voditi računovodstvo, kako biste se mogli usredsrediti na upravljanje poslovanjem. Međutim, dobar računovođa može učiniti mnogo više od toga da vam samo oslobodi vreme. Preduzeća koja zapošljavaju dobre računovođe često imaju koristi i od širokog spektra drugih usluga koje pomažu u uštedi novca, smanjenju rizika, usklađivanju sa propisima, upravljanju rastom i planiranju. Kao vlasnik preduzeća, većina vaših velikih odluka imaće finansijsku dimenziju, pa je zato logično da o njima prvo razgovarate sa svojim računovođom.

Zašto PKF računovodstvo?

Naša prednost u odnosu na druge je što mi nismo samo računovođe već i poreski, poslovni i finansijski konsultanti. To znači da neće morati da poslovne savete tražite od više konsultanata već ćete kompletnu podršku dobiti od PKF-a.

Iza nas stoji višedecenijsko iskustvo stečeno kroz rad sa klijentima iz raznih vrsta delatnosti. Svoje znanje kontinuirano usavršavamo kroz sprovođenje internih kurseva, pohađanje seminara i sticanja stručnih licenci.

Računovodstveni kursevi, seminari, sticanje stručnih licenci

Da bi ste mogli da donese prave poslovne odluke pored stručne podrške potrebna je i tehnička odnosno pouzdan i savremen računovodstveni program. Za vođenje poslovnih evidencija koristimo program pod nazivom Pantheon. On nije samo računovodstveni program već i poslovno-informacioni sistem koji može da prati sve poslovne aktivnosti preduzeća.

Računovodstvene usluge

Računovodstveni sektor čine stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju računovostvenih usluga, bilo iz kancelarije ili u prostorijama klijenta. Računovodstvene evidencije čije je vođenje obavezno su regulisane domaćim zakonodavstom, ali što je najvažnije, one takođe moraju biti prilagođene vašem poslovanju kako biste generisali računovodstvene i upravljačke informacije koje će vam biti zaista korisne za vođenje vaše kompanije.

Pouzdani računovodstveni podaci su neophodni za donošenje ispravnih upravljačkih odluka.

RAČUNOVODSTVENO ODELJENJE PKF
Računovodstveno odeljenje

istaknuti članovi drugih odeljenja

Dragan Unković

Odgovoran za rad računovodstvenog odeljenja

Dragan Unković ima više od deset godina iskustva iz oblasti računovodstva, finansijske analize i planiranja u različitim delatnostima (poljoprivreda, proizvodnja, trgovina, sportska medicina). Tokom svog rada bio je angažovan na svim računovodstvenim poslovima.

Dragan pruža podršku klijentima i putem digitalnih kanala komunikacije: Viber, Skype, Zoom, Teams

Sa nama rastu i naši klijenti.

Zadovoljni klijenti


Direktna, jasna i poverljiva komunikacija sa Klijentom.

Računovodstvo kontakt

Email: office@pkf.rs
Telefon: +381 11 3018 445
Adresa: Palmira Toljatija 5/III

Kontaktirajte nas i formiraćemo neobavezujuću, individualnu ponudu u skladu sa vašim poslovnim potrebama.


Postavi pitanje PKF timu

avatar
Poštovani, u svakom momentu nas možete kontaktirati na broj telefona 011 3018 445 ili poslati email na office@pkf.rs. Ukoliko Vam trebaju hitni odgovori, izaberite jednu od usluga u nastavku.