office@pkf.rs | 011 3018 445
Korporativni, finansijski i menadžment konslating

Konsalting usluge

Korporativni, finansijski i menadžment konslating


Konsalting usluge

Naš tim eksperata iz oblasti korporativnog i finansijskog konsaltinga, IT sistema, poreza i revizije već duže od jedne decenije svojim iskustvom, lokalnim znanjem i globalnom ekspertizom pomaže kompanijama da uspešno ostvare dugoročani rast. Bilo da želite da proširite poslovanje uvođenjem novih usluga i proizvoda, nastupom na novom tržištu, finansijskim ili organizacionim restrukturiranjem, spajanjem ili akvizicijom, promenom strateškog fokusa poslovanja, uvođenjem ili povećanjem efikasnosti sistema internih kontola ili povećanjem efektivnosti odlučivanja i upravljanja sredstvima i kapitalom, mi ćemo vas bezbedno sprovesti kroz promene i proces stvaranja dodatne vrednosti.

U današnjem promenljivom i nestabilnom poslovnom okruženju – PKF je vaš siguran i pouzdan partner u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva.

KONSULTANTSKO ODELJENJE PKF

Svetlana Jeremić

Ogovorna za rad konsultantskog odeljenja i kontrolu kvaliteta

Svetlana Jeremić ima više od 14 godina iskustva na projektima revizije i konsultantskih usluga, kao što su M&A transakcije uključujući FDD, procenu kapitala, pregovore i PPA studiju, verifikacije utrošenih sredstava, izrade investicionih studija, biznis planova, risk advisory usluga, ocene internih kontrola, finansijskog i korporativong savetovanja.

Svetlana pruža podršku klijentima i putem digitalnih kanala komunikacije: Viber, Skype, Zoom, Teams

Direktna, jasna i poverljiva komunikacija sa Klijentom.

Konsultacije kontakt

Email: office@pkf.rs
Telefon: +381 11 3018 445
Adresa: Palmira Toljatija 5/III

Kontaktirajte nas i formiraćemo neobavezujuću, individualnu ponudu u skladu sa vašim poslovnim potrebama.


Postavi pitanje PKF timu

avatar
Poštovani, u svakom momentu nas možete kontaktirati na broj telefona 011 3018 445 ili poslati email na office@pkf.rs. Ukoliko Vam trebaju hitni odgovori, izaberite jednu od usluga u nastavku.